Кривична пријава против познат градоначалник од ВМРО ДПМНЕ – Sky.mk – Дознај се' – Македонска новинска агенција

Кривична пријава против познат градоначалник од ВМРО ДПМНЕ – Sky.mk – Дознај се' – Македонска новинска агенција
МВР во акција: Кривична пријава против познат градоначалник од ВМРО ДПМНЕ – Sky.mk – Дознај се' – Македонска новинска агенција

ПРЕБАРАЈ