Се сеќавате ли на Бананамен?


Штом ќе изеде една банана, тој се преобразува: Се сеќавате ли на Кире Бананамен?

Бананамен, британски цртан филм, настанал 1983 година во продукција на Би-Би-Си.

 

Овој суперхерој за прв пат се појавил како главен јунак во стрип 1980 година, а бил осмислен како пародија на суперхероите во Велика Британија.

Централната личност од серијата е навидум обичниот ученик Ерик (на нашите телевизии беше Кире). Но, кога Ерик ќе изеде банана,

Повеќе...

УЖАС: Погледнете што се` се наоѓа во автобуските седишта! (ВИДЕО)

Седиштата во автобусите се толку валкани, што често предизвикуваат разни алергии, настинка, но и сериозни болести.

УЖАС: Погледнете што се` се наоѓа во автобуските седишта! (ВИДЕО)

 

Затоа внимвајте со какви автобуси се возите и дали седиштата се чисти.

Погледнете го в

Повеќе...

ПРЕБАРАЈ