ВИДЕО: Летаат контињери по улици, дрвја откорнати од корен - страшно невреме во Србија

Страшно невреме со силен ветер и обилни врнежи од дожд синоќа ја погодија Србија, поточно во местото Лесковац, а штетата била огромна.

ВИДЕО: Летаат контињери по улици, дрвја откорнати од корен - страшно невреме во Србија

 

Според информациите од ударот на силното невреме биле откорнати дрвја, контињери летале по улиите, жиците од струјната мрежа се исплеткале од ветерот и предизвикале мрак.

 

ПРЕБАРАЈ