Се отвора дистрибутивниот центар "Apple Land" во Ресен

Како што соопштуваат од Владата, агендата на премиерот Никола Груевски го вклучува  отворањето на откупно дистрибутивниот центар „Apple Land“ во Ресен.

 

Премиерот исто така ќе изврши увид во градежните активности за рехабилитација на магистралниот пат Битола-Ресен-Буково.

 

ПРЕБАРАЈ