Во Манастирот Пресвета Богородица во Јанковец Вечерната Литургија ќе се одржи на 30.04.2016 година (сабота) од 23 h до 04 h

По повод Велигденските Празници во Манастирот Пресвета Богородица во Јанковец Вечерната Литургија ќе се одржи на 30.04.2016 година( сабота) од 23 h до 04 h.

 

ПРЕБАРАЈ