ВОДИЧ

Што можам да најдам во Преспански Водич?

- Во Преспански водич може да пронајдете голем број на разни бизниси во градот, и тоа Хотели, сместувачки капацитети, ресторани, кафе барови, маркети, аптеки, заболекари, амбуланти, земјоделски аптеки, фабрики и индустрија, компјутери, бела техника, железарии, стоваришта, сервис на техничка роба, сервис на автомобили, автоделови, образовни објекти...

Како да го објавам мојот бизнис во Преспански Водич?

- Вашиот бизнис, занимање можете да го објавите во Преспански водич, по најниска цена на пазарот од 1000 денари/годишно, со плаќање на фактура. Се што треба е да не контактирате на телефонскиот број 078 833332 или на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. , по што ќе се договориме за она што сакате да го презентирате на читателската публика.

Што можам да објавам во Преспански водич?

- Во Преспански водич може да објавите:

  1. Име на вашата фирма
  2. Лого со максимални димензии 600х400
  3. Контакт податоци (адреса, телефон, емаил, веб страна)
  4. Услуги кои ги нудите
  5. До 5 фотографии
  6. До 2 видеа (преку Youtube)
  7. Мапа (Google Maps) - ќе бидете достапни преку мобилен телефон и компјутер, а заинтересираните полесно ќе ве најдат.

 

Како изгледа една објава?

Погледнете со КЛИК тука

ПРЕБАРАЈ