TechnoMax - Продажба на бела техника, компјутери, сервис

TechnoMax - Продажба на бела техника, компјутери, сервис

 

 


Контакт и локација

Адреса ул. 29-ти Ноември бр. 148 - Ресен
Телефони 047 455 510 / 047 551 520/047 455 154; факс: 047 455 154 Мобилен: 070 309 244, 078 26 17 16
E-mail

Продажба и информации:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Сервис:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Web

www.mmsoft.com.mk

Услуги:

  • Продажба на Бела техника
  • Продажба на Компјутери
  • Сервис на Компјутери

made with love from Joomla.it

ПРЕБАРАЈ