ФРИЗЕРСКИ САЛОН ЈАГОДА

ФРИЗЕРСКИ САЛОН ЈАГОДА - РЕСЕН

 

 


Контакт и локација

Адреса ул. Крсте Трајчевски, Во близина на стариот пазар во Ресен
Телефони 078 536 123
E-mail

 

Web

/

Услуги:

  • Стрижење
  • Фризури
  • Фризури за невести
  • Фарбање коса
  • ...
made with love from Joomla.it

ПРЕБАРАЈ