Маркетинг

тел. 078 / 616 - 749

Веб порталот www.prespasky.com нуди услуга “комерцијален оглас”.  Оваа услуга ќе им се нуди на правни и приватни лица. Услугата подразбира обезбедување на комерцијален простор за потребите на клиентите во рамките на веб порталот PrespaSky, кој претходно е дефиниран со специјално лоцирање и позиционирање.

Веб порталот ја овозможува оваа услуга, пред се поради високиот степен на бројноста на посетители на веб страницата од читатели со најразлични карактеристики, тоа подразбира различни места на живеење, националности, возрасна група.

ПреспаСкај ви нуди рекламен простор во најразлични варијанти и тоа:

1.    Поставување на банери
Можности за банер од десната страна на порталот, банџи банер над целиот сајт, топ банер над и под секоја вест.

2.    Лого на секоја фотографија засебно
Можност на ставање на лого на фотографиите на “PrespaSky.Com”,  ваквиот начин на поставување на вашето лого би можело да биде на одреден временски период (пр. 10 дена), одредена категорија (пр. ПреспаЛајф, НоќенЖивот, Град, Панорама и др.)

3.    Комерцијален  оглас во вид на вест, статија
ПреспаСкај ви нуди одлична можност за објавување на соопштение, известување или каква било објава до вашите клиенти преку информативниот дел на “PrespaSky”, со ставање на датум и трајно архивирање на вашето соопштение – пристапно за сите во секое време.

4.    Спонзорство на рубрика, категорија, информација, настан
Вашата компанија може да биде спонзор на било која рубрика од ПреспаСкај со што истата ќе биде посебно означено како “во соработка со: ======” или “спонзорирано од: =======”. Ставање на вашето лого на фотографиите кои се објавуваат во делот на таа рубрика.  Постои и можност за создавање на нова рубрика која би била спонзорирана од Ваша страна и би нудела нов вид на информации и услуги преку веб порталот PrespaSky.Com.

Зошто Вашата реклама да ја поставите на PrespaSky сервисот за комерцијални огласи?

  • Над 2.000 уникатни посети на секои 24 часа
  • Над 12.000 отворени страни на секои 24 часа
  • Висок рејтинг кај своите посетители
  • Квалитетен извор на информации за Преспанскиот регион, досега користен од дневните весници, неделниците, разни македонски и странски информативни агенции, веб портали, форуми
  • Квалитетна услуга и прифатлива цена

 

тел. ++ 389 (0) 78 / 616 - 749

 

За информирање околу услугите, цените и поволностите за комерцијално огласување и рекламирање

контактирајте не Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПРЕБАРАЈ