Рива - Гостилница и Соби за сместување


Рива - Стење

 

 


Контакт и локација

Адреса Село Стење, Преспа
Телефони

047/484-165

071/381-040

 

E-mail

 

Web

Http://www.hotelriva.mk

Услуги:

 • Соби за издавање
 • Гостилница
 • Гостилницата Рива се наоѓа во селото Стење и е единственото место за издавање на соби во Стење.

  Осум соби и два ексклузивни апартмани за преноќување, Ви стојат на располагање во Рива. Пред гостилницата се наоѓа добро средена и долга песочна плажа, но и летна тераса во која можете да ги вкусите најдобрите специјалитети на гостилницата.


  Прекрасен поглед кон Преспанското езеро и неоткриените убавини на природата кои се кријат во селото Стење се само дел од Вашите авантури. Кај нас ќе пронајдете мир и возбудлив одмор. Во секој момент можете да го посетите и единствениот остров Голем Град со чунка или пак некое од околните прекрасни села и стари манастири.

   Како поволности за гостите, гостилницата Рива им нуди бесплатен Wi-Fi интернет во сопствена Wireless зона, како и два компјутери за бесплатен интернет.

  Рива поседува и сопствен паркинг во кој може да се сместат доволно автомобили.

made with love from Joomla.it

ПРЕБАРАЈ