РЕСТОРАН ЃЕРДАН - РЕСЕН


РЕСТОРАН ЃЕРДАН РЕСЕН

 

 


Контакт и локација

Адреса РЕСТОРАН ЃЕРДАН , ул.  Корчуланска ББ, РЕСЕН
Телефони

047 525 559

077 604 500

070 732 532

   
 

 

Услуги:

РЕСТОРАН ЃЕРДАН - РЕСЕН ВИ НУДИ МОШНЕ ПОВОЛНИ ЦЕНИ ЗА ОРГАНИЗИРАНИ СВЕЧЕНОСТИ: ВЕРИДБРИ, КРШТЕВКИ, МАТУРСКИ, ПРОСЛАВИ, РОДЕНДЕНИ, СУНЕТИ, СВАДБИ И ДРУГИ ПРОСЛАВИ СО ЦЕНИ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 250 ДЕНАРИ ЗА ПОРЦИЈА,
 
*ЗА НЕОГРАНИЧЕН ПИЈАЛОК (освен жестоко) ЦЕНАТА ИЗНЕСУВА САМО 430 ДЕНАРИ/ПОРЦИЈА
 


ЕКСЛУЗИВНА ПОНУДА ЗА МАТУРСКИ ПРОСЛАВИ ЗА ЗАКУП НА ОБЈЕКТОТ СО КОМПЛЕТНА УСЛУГА: СПРЕМАЊЕ, ДЕКОРИРАЊЕ,СЕРВИРАЊЕ И ПОСЛУЖАВАЊЕ ПО ЦЕНА ОД 10 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ
 


НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО ГРАДОТ ЗА ПАРАСТОСИ (ИЗВАЧКИ) - ОРДЕВЕРИ ПО ЦЕНИ ОД 100 ДО 150 ДЕНАРИ, ПОСНО МЕНИ ОД 160 ДО 180 ДЕНАРИ, МРСНО МЕНИ ЗА 190 ДЕНАРИ/ПОРЦИЈА. - Во цената е вклучена и црковната такса за салата во ресенската црква
КВАЛИТЕТНА СКАРА СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СУМА НАД 500 ДЕНАРИ ВО ОКОЛИНАТА НА ГРАД РЕСЕН.

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ДОВЕРБАТА

НАРАЧКИ И ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ:

047 525 559, 077 604 500 или 070 732 532.

 

made with love from Joomla.it

ПРЕБАРАЈ