Случајно влегол во женска соблекувална - овој момент ќе го памти ДОДЕКА Е ЖИВ!

После капење во море, овие луѓе одлучиле да се истушираат и да облечат нова облека, но по грешка влегле во женска соблекувална!

Случајно влегол во женска соблекувална - овој момент ќе го памти ДОДЕКА Е ЖИВ!

 

Екипата на популарната скриена камера „Just For Laughs“ одлучила малку да се пошегува со луѓето, па им подготвила интересна местенка.

Погледнете го видеото:

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/485148-sluchajno-vlegol-vo-zhenska-soblekuvalna-ovoj-moment-kje-go-pamti-dodeka-e-zhiv

ПРЕБАРАЈ