ХИТОВИ: Веќе 40 години ги пееме песните од албумот „Hotel California“

„Hotel California“ од „Eagles“ е еден од најпознатите албуми на сите времиња. Песните од тој албум и денес, 40 години откако е објавен, се големи хитови.

ХИТОВИ: Веќе 40 години ги пееме песните од албумот „Hotel California“

 

Погледнете го ова супер видео кое го подготви Billboard, за годишнината на албумот на „Eagles“:

повеќе.. http://sky.mk/exclusive/485154-hitovi-vekje-40-godini-gi-peeme-pesnite-od-albumot-hotel-california

ПРЕБАРАЈ