Сакал со стап да го поправи расипаниот семафор... Она што го направил скапо ќе го чини! (ВИДЕО)

Следниот видео запис ни доаѓа од Русија, а е снимен со камера која се наоѓала во еден автомобил. Видеото прикажува човек кој преминува пат, а потоа одлучува да го „поправи“ семафорот со стап.

Сакал со стап да го поправи расипаниот семафор... Она што го направил скапо ќе го чини! (ВИДЕО)

 

Расипаното светло на семафорот продолжило да трепка, а потоа момчето се обидело да го „поправи“.

На крај се чинеше дека уаспеало во тоа, но потоа следел многу поголем проблем...

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/485157-sakal-so-stap-da-go-popravi-rasipaniot-semafor-ona-shto-go-napravil-skapo-kje-go-chini-video

ПРЕБАРАЈ