Многумина не го препознаа: Како денес изгледа славниот актер Џим Кери?

Славниот актер и комичар Џим Кери подолго време не се појавувал во медиумите поради трагичната смрт на својата девојка Катрион Вајт, а сега конечно се огласил и ги изненадил своите фанови.

Многумина не го препознаа: Како денес изгледа славниот актер Џим Кери?

 

Кери објавил фотографија со која го честитал Велигден, а фановите не можеле да поверуваат како изгледа...

повеќе.. http://sky.mk/exclusive/485164-mnogumina-ne-go-prepoznaa-kako-denes-izgleda-slavniot-akter-djim-keri

ПРЕБАРАЈ