ВИДЕО: Тргнал да ја задави со каиш од зад грб. Добро обратете внимание на нејзините раце!

Иако нашата планета е едно навистина прекрасно место, за жал како и во сè во животот, постои и онаа другата, лоша страна на приказната...

ВИДЕО: Тргнал да ја задави со каиш од зад грб. Добро обратете внимание на нејзините раце!

 

Речиси на секој агол може да ви се случи нешто лошо, а најдобро е да бидете подготвени за такви ситуации.

Во следното видео Ник Дросос ќе ви прикаже што треба да направите како би избегнале опасна ситуација.

Погледнете:

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/485312-video-trgnal-da-ja-zadavi-so-kaish-od-zad-grb-dobro-obratete-vnimanie-na-nejzinite-race

ПРЕБАРАЈ