ГО ОПКОЛИЛЕ СНАЈПЕРИСТИ НА ИСЛАМСКА ДРЖАВА: Она што го направил ќе се прераскажува со години!

Еден војник во Ирак се нашол во многу тешка ситуација, кога на нишан го држеле снајперисти на Исламска држава.

ГО ОПКОЛИЛЕ СНАЈПЕРИСТИ НА ИСЛАМСКА ДРЖАВА: Она што го направил ќе се прераскажува со години!

 

Засолниште нашол покрај два големи камења, но морал да продолжи понатаму. За да не ја изгуби главата, на памет му дошла една феноменална идеја.

Поглендете како се спасил и избегал од непријателски оган:

повеќе.. http://sky.mk/svet/489128-go-opkolile-snajperisti-na-islamska-drzhava-ona-shto-go-napravil-kje-se-preraskazhuva-so-godini

ПРЕБАРАЈ