Си отиде уште една легенда - почина познатиот српски пејач

На 73 годишна возраст починал Милан Мутавџиќ познат српски пејач.

Си отиде уште една легенда - почина познатиот српски пејач

 

Милан имал богата музичка кариера, а популарноста ја стекнал како тапанар и вокален солист.

 

повеќе.. http://sky.mk/exclusive/489143-si-otide-ushte-edna-legenda-pochina-poznatiot-srpski-pejach

ПРЕБАРАЈ