Истурил канта сув мраз во базен - се случило нешто што ќе ве остави без текст... (ВИДЕО)

Хемиските споеви на разни елементи, понекогаш при своите хемиски реакции создаваат неверојатни резултати.

Истурил канта сув мраз во базен - се случило нешто што ќе ве остави без текст... (ВИДЕО)

 

Во продолжение ви пренесуваме неверојатна хемиска реакција кога во базен е истурена полна канта сув мраз.

Погледнете:

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/492052-isturil-kanta-suv-mraz-vo-bazen-se-sluchilo-neshto-shto-kje-ve-ostavi-bez-tekst-video

ПРЕБАРАЈ