ВО ВТОРНИК ОД 5 ДО 8 И 30 ЌЕ НЕМА СТРУЈА НИЗ ЦЕЛА ПРЕСПА: Планиран прекин во дистрибутивната мрежа во Ресен поради интервенции на АД МЕПСО

Поради оперативни активности од страна на АД МЕПСО во ТС Ресен 110/20/10 кВ на ден 20 јуни 2016 г. во периодот од 05:00 до 08:30  без напојување ќе бидат корисниците на ЕВН Македонија во градот Ресен и сите населени места во Општина Ресен.

По завршување на интервенциите ќе биде нормализирано снабдувањето со електрична енергија во општината. 

ПРЕБАРАЈ