Влегла во продавница и ја побарала тетратката со долгови. Она што се случило потоа ќе ве остави без текст!

Како што јави порталот Високо.ко.ба повикувајќи се на повеќе извори во општина Високо, БиХ, денес една девојка од овој град влегла во повеќе продавници и во име на еден човек, кој сакал да остане анонимен, ги платила сите долгови на должниците кои биле запишани во тетраткте по локалните продавници.

Влегла во продавница и ја побарала тетратката со долгови. Она што се случило потоа ќе ве остави без текст!

 

Девојката влегувала во продавниците и во име на анонимниот добродетел ги плаќала сите долгови на жителите.

Постапка вредна за секоја пофалба!

повеќе.. http://sky.mk/biznis/492117-vlegla-vo-prodavnica-i-ja-pobarala-tetratkata-so-dolgovi-ona-shto-se-sluchilo-potoa-kje-ve-ostavi-bez-tekst

ПРЕБАРАЈ