ОВА Е НАЈУБАВАТА ВЕСТ КОЈА ЌЕ ЈА ПРОЧИТАТЕ ДЕНЕСКА: Казните наскоро драматично пониски во споредба со времето на ДПМНЕ!

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, во својата програма најави дека ќе ги намали казните за 50 отсто.

ОВА Е НАЈУБАВАТА ВЕСТ КОЈА ЌЕ ЈА ПРОЧИТАТЕ ДЕНЕСКА: Казните наскоро драматично пониски во споредба со времето на ДПМНЕ!

 

Неофицијално дознаваме дека ќе бидат намалени сите казни за граѓаните и фирмите, особено некои банални казни.

Високите казни кои власта на ВМРО ДПМНЕ ги наметна од 2007-ма година наваму, направија вистинска штета и нанесоа страв меѓу граѓаните, а го уништија домашниот бизнис сектор.

повеќе.. http://sky.mk/biznis/492179-ova-e-najubavata-vest-koja-kje-ja-prochitate-deneska-kaznite-naskoro-dramatichno-poniski-vo-sporedba-so-vremeto-na-dpmne

ПРЕБАРАЈ