Земал стапчиња за уши и почнал да масира птица. Она што следело на 0:23 насмеа милиони! (ВИДЕО)

Земал стапчиња за уши и почнал да масира птица. Она што следело на 0:23 насмеа милиони! (ВИДЕО)

Земал стапчиња за уши и почнал да масира птица. Она што следело на 0:23 насмеа милиони! (ВИДЕО)

 

Погледнете како оваа мала птица ужива во масажата...

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/492308-zemal-stapchinja-za-ushi-i-pochnal-da-masira-ptica-ona-shto-sledelo-na-0-23-nasmea-milioni-video

ПРЕБАРАЈ