Дошол на бензинска да наточи гориво, но наместо гориво таму го дочекало ОВА! (ВИДЕО)

Брендон со своите пријатели дошол на бензинска пупмпа во Џорџија за да наточи гориво, кога забележал дека нешто се движи на пумпата.

Дошол на бензинска да наточи гориво, но наместо гориво таму го дочекало ОВА! (ВИДЕО)

 

Кога се приближил, забележал дека покрај цревото за гориво се вовлекла змија долга еден метар! Но, наместо да избега како и секој нормален човек, се одлучил да ја земе работата во свои раце - и тоа буквално!

Погледнете го видеото:

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/492313-doshol-na-benzinska-da-natochi-gorivo-no-namesto-gorivo-tamu-go-dochekalo-ova-video

ПРЕБАРАЈ