ДАЛИ И ВИЕ САКАТЕ ДА ИМАТЕ ШТО ПОВЕЌЕ ЛАЈКОВИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – Еве како

Социјалните мрежи се место каде што голем број луѓе се опседнати со бројот на добиените лајкови на нивните фотографии.

ДАЛИ И ВИЕ САКАТЕ ДА ИМАТЕ ШТО ПОВЕЌЕ ЛАЈКОВИ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ – Еве како

Но исклучок не се ни познатите личности, па така манекенката и Ди-Џеј, Шантел Џефрис, која само на Инстаграм има над 2,7 милиони следбеници, открива која е тајната на добивањето што повеќе лајкови.

- Најмногу „лајкови“ меѓу моите слики добиваат оние кои имаат убава позадина. Луѓето сакаат да видат убава фотографија со прекрасен поглед, изјави Шантел.

Затоа следниот пат кога ќе се обидете да направите совршена фотографија освен на вашиот изглед обрнете внимание и на позадината на фотографијата.

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/492378-dali-i-vie-sakate-da-imate-shto-povekje-lajkovi-na-socijalnite-mrezhi-eve-kako

ПРЕБАРАЈ