ТРАГЕДИЈА – Пронајдено удавено безживотното тело на 11-годишно момче

Во близина на плажата Жањица, вчера се удавил 11-годишниот С.Д. од Херцег Нови.

ТРАГЕДИЈА – Пронајдено удавено безживотното тело на 11-годишно момче

Имено, момчето било на брод со својот вујко кој е познат риболовец во местото и одличен познавач на морето, но не успеал да му помогне на момчето.

Телото е дадено на обдукција, а истрагата во тек.

повеќе.. http://sky.mk/svet/492384-tragedija-pronajdeno-udaveno-bezzhivotnoto-telo-na-11-godishno-momche

ПРЕБАРАЈ