НАЈЛУДОТО СЛЕТУВАЊЕ: Погледнете како пилотот го приземјил овој огромен Боинг 777 за време на голема бура!

Патничкиот авион Боинг 777 слетувал во Амстердам, Холандија, и тоа за време на огромна бура.

НАЈЛУДОТО СЛЕТУВАЊЕ: Погледнете како пилотот го приземјил овој огромен Боинг 777 за време на голема бура!

 

Погледнете како овој пилот успеал да го спушти огромниот авион при налет на ветер од 120 км/ч.

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/492400-najludoto-sletuvanje-poglednete-kako-pilotot-go-prizemjil-ovoj-ogromen-boing-777-za-vreme-na-golema-bura

ПРЕБАРАЈ