ВИСТИНСКА ДРАМА СРЕДЕ ГРАД: Со вилушкар украле банкомат - крадците фатени на камера!

Надзорните камери во Личестер снимиле неверојатна кражба на банкомат.

ВИСТИНСКА ДРАМА СРЕДЕ ГРАД: Со вилушкар украле банкомат - крадците фатени на камера!

 

Имено, екипата дошла, ни повеќе ни помалку, туку со вилушкар и успеала да извлече банкомат и да го однесе на безбедно во сив камионет.

Крадците предизвикале огромна штета на зградата.

Видеото го објави Би-Би-Си на својата Фејсбук страница.

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/495353-vistinska-drama-srede-grad-so-vilushkar-ukrale-bankomat-kradcite-fateni-na-kamera

ПРЕБАРАЈ