Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

Министерството за финансии на својата веб-страница ги објави приходите и трошоците на сите општини, направени во првата половина на 2017 година.

Министерство за финансии ги објави приходите и трошоците на сите општини

 

„Министерството за финансии, во рамки на реформите за транспарентност и отчетност, објави нови податоци во кои јавноста претходно немаше увид. Станува збор за најнови податоци за извршување на буџетите на општините за првата половина од 2017 година“, соопшти Министерството.

До извештаите може да се пристапи ТУКА!/извор:Макфакс

повеќе.. http://sky.mk/biznis/495450-ministerstvo-za-finansii-gi-objavi-prihodite-i-troshocite-na-site-opshtini

ПРЕБАРАЈ