Се возела полека во автомобил, а потоа доживеала ШОК НА ЖИВОТОТ! Погледнете што направил мотоциклистот пред неа! (ВИДЕО)

Еден човек се обидел да извлече пари од осигурувањето на една возачка, но на негова жалост во автомобилот имала камера која го забележала целиот случај.

Се возела полека во автомобил, а потоа доживеала ШОК НА ЖИВОТОТ! Погледнете што направил мотоциклистот пред неа! (ВИДЕО)

 

Погледнете како изгледала целата сцена:

повеќе.. http://sky.mk/mozaik/495467-se-vozela-poleka-vo-avtomobil-a-potoa-dozhiveala-shok-na-zhivotot-poglednete-shto-napravil-motociklistot-pred-nea-video

ПРЕБАРАЈ