Полицијата го лиши од слобода Г.К.

На 16.07.2017 година во 19.10 часот на Граничен премин Ќафасан, за влез во Р.Македонија се пријавила Г.К.(40) којашто била евидентирана со мерка „Лиши од слобода“ за сторено кривично дело по член 202 став 1 од Кривичниот закон на Република Македонија.

Полицијата го лиши од слобода Г.К.

Во 21,20 часот, истата со Потврда за предавање на лице, била предаденa на полициски службеници од Полициска станица Струга за спроведување до Казнено поправна установа Идризово.

повеќе.. http://sky.mk/makedonija/495472-policijata-go-lishi-od-sloboda-g-k

ПРЕБАРАЈ