Крокодил против анаконда: Борба на двата НАЈСМРТОНОСНИ ЅВЕРОВИ во природата! (ВИДЕО)

Ваква борба никогаш не сте виделе! Крокодилите се застрашувачки ѕверови, но некои змии делуваат многу поопасно, што се утврдува како точно во овој случај.

Снимката која осамна на интернет слободно може да се нарече борба помеѓу насмртоносните ѕверови.

Ако никогаш не сте виделе како огромна анаконда со своето тело дави крокодил, еве прилика…

 

by 744videos

Source: Мозаик