Најбогатиот Кинез има совети за вас: Изгради вистинска империја, еве и како!

Основачот на интернет гигантот „Алибаба“ е најбогатиот човек во Кина, и меѓу 20-те најбогати луѓе на светот.

Џек Ма е инспирација за многумина и пример во бизнис светот. Неговиот пат до успехот е неверојатен, а сега својата мудрост ја сподели со светот, особено со младите луѓе.

Издвојте нешто повеќе од 3 минути, можеби некои од советите ќе ви го променат погледот на животот и работата:

Source: Економија