Само 2% од луѓето забележаа жена на сликата! Обидете се да ја пронајдете!

Внимателно погледнете ја оваа слика. На прв поглед ви се чини дека гледате само куп дрва, зар не? Погледнете повторно.

Уметничката Joerg Düsterwald слика по телата на модели и ги претопува во околината.

Само фокусиран набљудувач може да забележи дека на фотографијата не се наоѓаат само дрва, туку и тело на жена.

Погледнете ја фотката подолу…