Утре без струја повеќе делови на Скопје

Без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат дел од потрошувачите во општините Сарај, Аеродром, Центар, Карпош и Кисела Вода.

Утре во периодот од 09:00 до 11:00 часот дел одкорисниците од село Рашче, од 08:00 до 09:30 часот дел од корисниците од ул. Богомилски поход, главната улица на почеток, ул, Тодор Чангов и подулиците: 1,3,5,7,9,11,13,15 како и 2,4,6,8,10,12,14,16,18, и 20, од 10:30 до 12:30 часот, корисниците од ул. Рајко Жинзифов, од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Пролетерска бр 26 и ул. Петар Чајковски бр.50, од 08:30 до 10:00 часот, корисниците од ул. 3 та Македонска бригада бр.39, од 07:00 до 09:00 часот дел од корисниците од нас. Сингелиќ ул. Роман Каскалиевиќ и околните улички во делот на Камник кај ресторанот „Бела Виста“, во периодот од 10:00 до 11:30 часот дел од корисниците од нас. Драчево, подулиците од ул.Ратко Митровиќ кај Туланата иво периодот од 08:30 до 11:00 часот дел од корисниците од Центар ул.Даме Груев бр.16 и трговскиот центар „Палома Бјанка“.

 

Source: Локално