ВИДЕО: Еве како ве лажат на пазар!

Иако видеото кое ви го пренесуваме е снимено во Белорусија, не се сомневаме дека слични методи се применуваат на пазарите ширум светот.

Погледнете каков „трик“ на вага користи една продавачка на пазар…

Source: Мозаик

Најнови вести од Centar.mk