Во дворот ископал дупка и тука ставил нешто поради што цело соседство му љубомори!

Кога Вејн Мартин почнал да копа огромна дупка во својот двор, неговите соседи мислеле дека полудел, но Мартин знаел што точно прави. Во глава имал проект кој остава без текст.

На интернет купил еден голем контенјер и со помош на дигалка го ставил во дупката која ја ископал. Но тоа било само почеток.

Погледнете што направил:

by coolPick

Source: Мозаик

Најнови вести од Centar.mk