12 случаи на коронавирус во Ресен

Минитертвото за здравство во четвртокот информаше за нови 12 случаи на коронавирусот во Ресен и едно починато лице.

Сега во Ресен има 85 заразени од коронавирус, од кои активни се дури 83. Заклучно со четвртокот починаа 2 лица.