5 новозаразени од коронавирус за само 24 часа во Ресен, сега се вкупно 94

Во Ресен се регистрирани нови 5 случаи на коронавирус во изминатите 24 часа.

Од почетокот на пандемијата во Ресен има вкупно 94, а активни се вкупно 90 случаи.

Починале 3 лица, а 1 лице оздравело.