5 работи кои мажите секогаш ги забележуваат на жената за време на секс

Секој маж за време на секс прво ги забележува овие пет работи на жената…

1. Вашата иницијатива

Не постои ништо поеротско од жена која се чувствува добро во своето тело. Тоа е природен мамец за мажите и тие едноставно не можат да одолеат.

Освен што жената изгледа посексапилна и позаводлива, опуштеноста за време на секс како и преземањето иницијатива, мажите го сфаќаат како силна желба да бидете со нив и уживате во нивно друштво. Мажите обожаваат кога жената знае што сака.

2. Вашите движења

Движењата се најсилното оружје на жената и тоа од одење, кокетирање, па се до најстрастениот чин. Женското тело само по себе им е привлечно на мажите, а кога тоа со движења ќе ја открие страста, ниту еден маж во тој момент не може да остане рамнодушен.

3. Вашите погледи

Погледите можат да бидат многу сензуално оружје на кое „паѓа“ секој маж. Тие ја опишуваат сигурноста, самодовербата, уживањето, страста и желбата за секс. Погледите при водење љубов ја подигнуваат страста и затоа секоја жена треба максимално да ги искористи.

4. Воздишки

За време на секс, воздивнувањата на жената го откриваат задоволството на жената и во момент можат да го возбудат мажот.

5. Вашиот труд

Ако помисливте дека мажите не го забележуваат долниот веш или малите трикови како депилација и средување на интимната зона, грешите. Иако се „загреани“ за вашето тело, тие и тоа како забележуваат вашиот труд да ги импресионирате.