7 мудри факти кои ќе ви го разубават животот

Мудри факти кои ќе ви го разубават животот…

1. Некои пијат од радост, некои од тага, а некои од сабајле.

2. Пушењето ја скратува цигарата.

3. Родендените се корисни! Што повеќе ги имаш – тоа подолго живееш.

4. Некои грешки се толку забавни, што штета е да ги направите само еднаш.

5. Кога ќе се сретнат работниците, играат фудбал. Кога ќе се сретнат шефовите, играат тенис. Кога ќе се сретнат менаџерите, играат голф. Колку функцијата е поголема, толку топките се помали.

6. Некои шефови се како облаци. Кога ќе си одат, деновите се прекрасни.

7. Алкохолот не ги решава проблемите. Од друга страна, ниту млекото не ги решава.