7 нови случаи на коронавирус во Ресен, сега има вкупно 32 случаи

Во изминатото деноноќие регистрирани се 7 нови случаи на коронавирус во Ресен.

Со ова бројката на заразени во Ресен се искачи на 32 заразени.