70-годишен охриѓанец со уплата од 20 денари освоил 80.508 евра

70-годишен охриѓанец со уплата од 20 денари освоил 80.508 евра!

Играч од Охрид погодил пет натпревари, заокружил неверојатен коефициент 848.700 и освоил добивка од 80.508 евра со влог од 20 денари, објави Моцартспорт.

Како што пишува порталот, се работи за 70-годишен играч од Охрид, кој во петокот составил тикет и освоил неверојатна добивка.

Тој со уплата од 20 денари ја освоил максималната добивка 5.000.000 денари или 80.508 евра!

Фото: Моцартбет