8 нови случаи на коронавирус во Ресен

8 нови случаи на ковид во Ресен.

Едно лице е оздравено.

Во моментов во Ресен има Активни 118 случаи додека вкупно од почетокот на пандемијата се заразиле 1380 луѓе.