Ако маж ви ги прави овие работи значи дека „до уши“ е заљубен во вас, но нема да ви го признае тоа

Ако маж ви ги прави овие работи значи дека „до уши“ е заљубен во вас, но нема да ви го признае тоа…

Ова се некои знаци кои покажуваат дека му се допаѓате:

Се сеќава што сте кажале

Кога некој не интересира, тогаш ќе се сетиме на доста работи за таа личност. Доколку тој баш се сеќава на ситници, тогаш значи дека му се допаѓате.

Џентламен

Секој маж треба да биде џентламен, а доколку е внимателен на тој начин кон вас, може да значи дека е заљубен.

Се грижи за вас

Тука е ако ви затреба, знаете дека можете да се потпрете на него.

Има планови со вас

Планира работи со вас, па дури и ја замислува иднината со вас.

Ве држи за рака

Кога сте во врска и ако не се плаши да шета со вас или да ве држи за рака, значи дека се му значите. Сака да биде виден со вас, а не да се крие.

Му значи вашето мислење

Ќе ве праша за мислење за некои работи како би знаел дали се сложувате со него или не.

Прегратка

Сака да ве прегрне, а притоа не прави ништо вулгарно.

Зборува „ние“

Бидејќи му значите, нема да зборува „јас“, туку „ние“.

Се однесува заштитнички

Нема да дозволи некој да ве повреди и тука е да реагира.

Се интересира за вас

Се интересира за она што се случува, сака да знае што сакате, а што не.