Ако видите некаде ваква сијалица, знајте дека цело време ве шпионираат

ЛЕД сијалиците не се новост, но оваа се разликува по тоа што во неа е вградена безбедносна камера која може да ја снима околината.

Снимањето се покренува штом се вклучи сијалицата, а покрај видео, камерата снима и звук. Комплетниот материјал се чува на мемориска картичка.

Оваа сијалица можно е да ја поставите на било кој приклучок.

Погледнете го видеото: