Почнува ли во четврток судир помеѓу планетарните сили: Британските подморници тргнуваат кон Сирија

Според податоците на весникот „Дејли Телеграф“, на британските подморници им е наложено да се покренат кон домет за рекетен удар

Read more

Америка и Русија на раб на судир од невидени размери: Односите полоши и од времето на Студената војна

Америка и Русија на раб на судир од невидени размери: Односите полоши и од времето на Студената војна! Американскиот претседател

Read more

Американците спремни за нуклеарна војна: САД го подигнаа леталото „Судниот ден“, еве за што се користи оваа летечка тврдина

Американците спремни за нуклеарна војна: САД го подигнаа леталото „Судниот ден“, еве зошто се користи оваа летечка тврдина! САД во

Read more