Регулаторна одлучи: Цените на горивата остануваат исти – еве по колку ќе се точи бензинот и дизелот

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија на 14.03.2022 година, одржа седница на која донесе Одлуката

Read more