АВИОН ЛЕБДИ ВО ВОЗДУХ: Пилотот е луд или премногу храбар, публиката ВО ШОК!

АВИОН ЛЕБДИ ВО ВОЗДУХ: Пилотот е луд или премногу храбар, публиката ВО ШОК!

Уште вакво нешто немате видено! Погледнете и споделете со пријателите: