Спасил бебе од пожар: 17 години подоцна овој пожарникар добил повик кој не го очекувал

Спасил бебе од пожар: 17 години подоцна овој пожарникар добил повик кој не го очекувал!

Како пожарникар спасил многу луѓе во својот живот, но едно лице посебно му останало во сеќавање.

Во овој случај, тоа е пензионираниот пожарникар Мајк. Далечната 1998 година спасил мало бебе од запалена куќа. Само секунди одлучувале за живот или смрт.

17 години подоцна е повикан на матура. Девојката на која и го спасил животот сакала токму тој пожарникар да биде присутен во тој важен момент во нејзиниот живот.